skip to Main Content

Haslum Cup 2019

Nå er det bare én uke igjen til Haslum Cup 2019, og vi gleder oss til at dere kommer til oss for en spennende og inspirerende håndballhelg. Under finner dere mer informasjon om helgen.

Generell info:

Kampoppsett vil bli klart i løpet av uke 32. Link til oppsettet vil du finne her.

Profixio

Vi anbefaler deg å laste ned Profixio appen – her vil du ha oversikt over dine kamper. 

Dommerregninger

Alle kamper skal registreres av sekretariatet, og dømmingen vil bli bekreftet i Profixio. Det er viktig at du selv også holder kontroll på hvor mange kamper/minutter du dømmer så det kan dobbeltsjekkes før utbetaling. Utbetaling vil bli gjort ut fra registrerte minutter i Profixio. 

Satser

Det betales dommergodtgjørelse etter følgende satser i 2019:

  • 9-12 år – kr 3,- per minutt
  • 13-18 år – kr 4,- per minutt

Observasjon

Det vil være dommerobservatører på plass i noen av hallene. Om du har et sterkt ønske om en tilbakemelding så kontakt oss.

Overnatting

I år skal alle dommere ligge på Holtekilen Vandrerhjem. Der kan dere blir enda bedre kjent med hverandre! Se mer og finn veibeskrivelse her om Holtekilen her. https://hihostels.no/no/hostels/oslo-holtekilen

Innsjekk ved ankomst. 

Frokost

Det blir servert frokost på Holtekilen for de som bor der.

Lunsj/ Middag

Det serveres lunsj i hallene dere dømmer i. Middag serveres i Nadderudhallen. Nærmere info om tidspunkt kommer.

Gratis pizza på Egon!!

Egon på Bekkestua inviterer alle dommere under turneringen til gratis pizza! Dere får 1 bong hver, og kan gå dit og kose dere når dere ønsker.

Felles middag lørdag

På lørdag arrangerer vi felles middag for alle dommere på Holtekilen. Vi satser på fint vær og griller ute på den flotte uteplassen. Nærmere info sendes på mail til hver enkelt når vi vet litt mer om vær og vind:)

Dommerforedrag lørdag

Dommerforedrag av Neda Rahimizadeh / Rubicca Nagalingam, som er to unge, lovende dommere fra Vestli (Region Øst) og er tatt ut i prosjekt elite som NHF dommere. Nærmere info kommer!

Dommer-chill

I år er vi så heldige å ha eget dommer-rom i Haslumhallen. Her kan du slappe av mellom kampene, og bli kjent med andre dommere:)

Transport

For overnattende dommere blir det arrangert transport på morgenen ut til de ulike hallene. Oppsett sendes på mail når kampoppsettet er klart.

Eventuell transport mellom hallene arrangeres etter kampoppsett. Hver enkelt hallansvarlig vil ha informasjon om tider. 

Det nærmer seg avkast, og informasjon kommer fortløpende på mail. Om du ikke mottar mailer fra oss, så send en melding til  dommerkoordinator

Ikke nøl med å kontakte oss om det er noe du lurer på!

Back To Top