skip to Main Content

Anton Sport Haslum Cup 2023 oppsummert

Tusen takk til alle spillere, lagledere, trenere, dommere, publikum og frivillige. Dere var alle med på å gjøre Anton Sport Haslum Cup 2023 til den håndballfesten vi drømte om. 237 lag stilte, 603 kamper ble spilt i 13 ulike haller og 8088 ganger kunne man juble over at ballen gikk i mål.

Målet var å skape en morsom start på en ny sesong, fylt med gode og unike opplevelser for alle uansett aldere. Med fartsfylt håndball, spennende aktiviteter, samhold og glede ville vi gi opplevelser for livet. Vi håper våre besøkende syntes vi lyktes med det.

Foruten håndballkamper var det gøy å se at mange forventningsfulle barn fra 9-13 år kom på disko med selveste DJ Leo. Blant ungdomslagene var det tydelig å se at konkurranseinstinktet var like høyt når det gjaldt alt fra ballongblåsing til papirflykasting. Vi håper at laglederne som dukket opp til teipekurs med Gnist trening og helse fikk med seg nyttig lærdom de kan ta med seg videre til lagene sine, og at alle dommerne som meldte seg til den viktige tjenesten det er å dømme kampene våre fikk god nytte av å ha dommerutviklere til stede for mer læring og støtte.

16. -18. august 2024

Dato for neste års cup er satt, og vi ønsker å invitere alle som deltok i år og andre som skulle ha lyst til å finne seg en oppstartscup før sesongen til Anton Sport Haslum Cup helgen 16. – 18. august 2024. Mer informasjon om påmelding kommer senere.

Takk til våre sponsorer

Tusen takk til våre sponsorer for godt samarbeid og uvurderlig bistand.

Back To Top