skip to Main Content

Anton Sport blir hovedsponsor for Haslum Cup

Haslum Håndball er glade for å inngå samarbeid med Anton Sport som hovedsponsor for vår årlige oppstartscup. Når 240 lag samles i Bærum i august, vil vi sammen kunne gi en god opplevelse og vise hvordan det gror i idretten i Bærum.

– Anton sport er en lokal bedrift, som de senere årene har ekspandert på imponerende vis, og vi er veldig glad for at de samtidig vil samarbeide med breddeidretten, sier leder i Haslum Håndball, Kristine Sandvik.

Gjennom å engasjere barn og ungdom på håndballcup kan vi virkelig få vist fram klubben og bygda, og med Anton Sport på laget blir det en flott ramme og mye gøy som skjer på Nadderud 18.-20. august. Dette er starten på et samarbeid som vil gi alle i Haslum en solid partner innen sportsklær og utstyr, og vi gleder oss til å presentere Anton Sport for alle under cupen.

 

Back To Top