skip to Main Content

Sunn mat til sultne håndballspillere

Næring er en viktig del av en håndballcup og med deltakerkort A og B er flere måltider inkludert og blir tilrettelagt for lagene.

 

– Vi ønsker å legge til rette for et bredt og næringsrikt utvalg av mat under Haslum Cup tilpasset ungdom i mye aktivitet, sier cateringsansvarlig for cupen, Christer Berens. Vi produserer en god del av  maten selv, og er heldige som får verdifull støtte fra våre sponsorer Kiwi og Lerøy. Det skal være fokus på kvalitet.

Christer Berens er cateringansvarlig under Haslum Cup.

Frokost serveres på overnattingsstedet lørdag og søndag. Spillerne kan starte dagen med en god frokost med melk, juice, frukt og brødprodukter med ferskt pålegg.

Lunsj på lørdag er pastasalat med eller uten kjøtt med brød og drikke. Denne blir tilgjengelig i hallene der laget spiller. På søndag tilbyr vi varm lunsj i Nadderud Arena eller der laget spiller.

Middag serveres i Nadderud Arena lørdag. Lagene får tildelt tid som passer i forhold til kamper. Vi har som mål servere en godt komponert middag som faller i smak for både små -og store.

Besøkende og lag som ikke benytter seg av deltakerkort vil møte et godt og variert tilbud i hallene. Her selges sushi, bagetter, frukt, melkeprodukter, toast, vafler, kaffe, snacks og drikke.

Haslum Håndball er opptatt av bærekraft. Vi forsøker å tilpasse våre bestillinger i henhold til forventet etterspørsel. Eventuelt overskudd av mat vil leveres til Frelsesarmeens rusomsorg i Sandvika.

Back To Top