skip to Main Content

Opplevelser

Vårt mål er å skape en morsom start på en ny sesong, fylt med gode og unike opplevelser for alle uansett aldere. Med fartsfylt håndball, spennende aktiviteter, samhold og glede vil vi gi opplevelser for livet. Vi jobber med å organisere ulike opplevelser under cupen. De oppdateres fortløpende. 

Aktiviteter ved Nadderud Arena  

I og rundt Nadderud Arena vil det under turneringen bli arrangert lagbyggingsaktiviteter, disko og foredrag for lagledere/foreldre. Noe for alle aldersklasser og målgrupper! God mat og drikke er alltid på plass.

Lagbyggingsaktiviteter i og rundt Nadderud Arena 

Bekkestua barneskole

Felleskap, lagånd og samarbeid er viktige elementer i håndballen. Siden dette er en oppstarts cup hvor det kan være lag hvor det er mange nye spillere eller nye trenere legger vi vekt på å tilby arenaer for lagbygging. 

Bekkestua barne- og ungdomsskole ligger ved siden av Nadderud Arena. Her er det fine uteområder med mulighet for sandvolleyball, basket, samt andre spill og aktiviteter. Det vil være utlån av spill og utstyr som kubb, basket ball, volleyball, fotball.

Treningskamper for Haslum HK Herrer

Haslum HK Herrer.

Haslum HK herrer vant sine kvalifiseringskamper mot Sandefjord og vil også neste sesong spille i eliteserien. De vil spille treningskamper i Nadderud Arena mot eliteserielagene Bekkelaget og Bergen under Haslum cup. Her er oversikt over kampene som vil være åpne for deltakerne på Haslum Cup.

 • Torsdag 17.08 klokken 18:30: Haslum-BSK
 • Fredag 18.08 klokken 16:00: BSK-Bergen
 • Lørdag 19.08 klokken 16:00: Bergen-Haslum

Diskotek og aktiviteter lørdag kveld

Disko Haslum Cup

Lørdag kveld arrangeres det disko og lagkonkurranser i Nadderud Arena.

 • Disko åpner klokken kl 18.30 og stenger kl 20.00
 • Lagkonkurransen for lag fra og med G/J 2009 starter kl 20.30 og varer til kl 22.00. Her vil lagene få brynet seg på oppgaver som krever samarbeid og forskjellige evner.
 • Det blir kiosk med mat, drikke og godis
 • Det blir også åpent for ledere, foreldre og trenere i kafeteriaen, hvor det blir foredrag og foreldre kan prate og kose seg mens barna er på aktiviteter.
 • Vi vil ha godt vakthold så dette oppleves og være trygt og godt for barna

Billetter

 • Inngangsbilletten er inkludert i deltakerkort A og B.
 • For øvrige lag er påmelding og betaling av kr 50,- i Profixio, senest 17. august.
 • Spillere kan også kjøpe billett i hovedsekretariatet i Nadderud Arena 18. august, for kr 50.

Samling for ledere, foreldre og trenere i kafeteriaen  

Mens spillerne er på disko og lagkonkurranser fra 18.30-22.00 vil det være åpent for ledere, foreldre og trenere i kafeteriaen, hvor det blir åpen kiosk og foreldre kan prate og kose seg mens barna er på aktiviteter.

Nadderud svømmehall med stupetårn og 48 m sklie

Nadderudhallen har stupetårn 1,3 og 5m, 48 meter sklie, boblebad, badstue og gratis parkering! Den er åpen fra 08.00-20.00 fredag; og 10.00 til 16.00 lørdag og søndag, og befinner seg rett over gaten for Nadderud Arena. Link til svømmehallens nettsider.

Rush Trampolinepark

Gutt som hopper på trampoline hos Rush.
Hos Rush Trampolinepark i Bærum kan alle deltakende lag under Haslum Cup komme og hoppe.

Rush Trampolinepark Bærum har gode tilbud for deltakende lag.

Sandvika bowling

Sandvika bowling kan være en fin lagbyggende aktivitet.

Ta med deg laget til Sandvika bowling

Bekkestua sentrum 

Bekkestua er et viktig knutepunkt og handlesenter i Bærum kommune. Det ligger i gangavstand fra Nadderud Arena og har blant annet omkring 90 butikker, 10 spisesteder, tre apotek, flere legesentre, post i butikk og Vinmonopol.  

Bekkestua er et stoppested på Kolsåsbanen. Bekkestua betjenes av busslinjene 131 (Oslo Bussterminal – Bekkestua) , 142 (Bekkestua – Kolsås) , 143 (Bærums Verk – Oslo Bussterminal) , 731 (Sandvika – Bekkestua) , 732 (Ila Fengsel – Sandvika) , 733 (Rykkinn – Snarøya). 

Fylle tiden mellom kampene?

Vi har samlet en del tips til ulike aktiviteter her: https://haslumcup.no/2022/08/11/fylle-tiden-mellom-kamper/ 

Back To Top