skip to Main Content

Alt om Anton Sport Haslum Cup 2024

Ønsker laget en fantastisk oppkjøring på sesongen? Da er Haslum Cup rette stedet for dere. Kampene spilles fredag, lørdag og søndag.

Alle kampene i Haslum Cup spilles innendørs og har nivådeling i klassene 13-20 år. Sluttspill i klassene 13–20 år gjennomføres etter reglene i Turneringsreglementet. Alle A-finaler spilles i Nadderud Arena på full bane med tribunekapasitet på over 2000 tilskuere. 

Påmeldingsfrist: Informasjon kommer.

PÅMELDINGSAVGIFT 

For aldersklassene 9 – 12 år: 

For aldersklassene 13 – 20 år: 

Påmeldingsavgiften betales i henhold til forfall på faktura. Plass i cupen er kun sikret ved betalt påmeldingsavgift. Faktura kan hentes ut ved påmelding. Avgiften refunderes ved avmelding innen siste frist for avmelding 1. juni.  

OVERNATTING 

Overnatting er en del av cupopplevelsen! Dette er en fin arena for sosial omgang og lek og et sted hvor man får nye håndballvenner og skaper gode minner. Haslum Cup tilbyr overnatting på skoler i nærmiljøet til alle tilreisende lag – med kort reisevei til hallene og cupsekretariatet i Nadderud Arena. Alle overnattende lag vil få informasjon på e-post hvilken skole  de har fått tildelt. Tildeling av overnattingssted kommer i august når kampoppsettet er klart. Vi vil så langt det er mulig tilstrebe at lagene spiller i haller i nærheten av den skolen de overnatter på.

Haslum Cup har inngått en avtale med Ruter. Det betyr at alle overnattende lag kjører gratis med buss, T-bane og trikk under årets cup. Det er kort mellom hallene og det er et godt Ruter-nett i Bærum. Denne avtalen sikrer at alle lag vil kunne komme seg enkelt rundt til de ulike hallene og til og fra overnattingssted.

Overnatting er inkludert i deltagerkort A. Alle lag som bestiller deltakerkort A får med 1 gratis deltakerkort til en voksen som skal overnatte med laget. For mer informasjon om deltagerkort, se her .

 

KLASSEINNDELING 

Jenter/gutter 9 år født 2015 eller senere 

Jenter/gutter 10 år født 2014 eller senere 

Jenter/gutter 11 år født 2013 eller senere 

Jenter/gutter 12 år født 2012 eller senere 

Jenter/gutter 13 år født 2011 eller senere 

Jenter/gutter 14 år født 2010 eller senere 

Jenter/gutter 15 år født 2009 eller senere 

Jenter/gutter 16 år født 2008 eller senere 

Jenter/gutter (17-20 år) født 2007 eller senere 

NB! Legg merke til at i klassene 13-20 år har vi innført nivådeling. Det vil si at det er to nivåer i disse klassene på samme måte som det er i regionserien i Region Øst. 

Nivå 1 er høyeste nivå. 

HALLER 

Kampene spilles i flere haller i Bærum med hovedsekretariat i Nadderud Arena. Kort avstand mellom hallene. 

BILLETTPRISER FOR PUBLIKUM: 

Enkeltbillett: 60 kr.

Dagspass: 

  • Fredag 60 kr
  • Lørdag 100 kr
  • Søndag 100 kr
Helgepass:
  • Helgepass 210 kr
  • Helgepass 180 kr, lørdag/søndag

Barn under 16 år gratis.

Billettene kjøpes i hallene, og med unntak av enkeltbillett får man utlevert armbånd.
Armbåndene er personlig, og må settes på armen.
Back To Top