skip to Main Content

Viktig informasjon om streaming og billetter

Alle kampene i Haslum cup 2021 vil bli streamet på handballtv.com. Du finner kampene på Haslum cup og aktuell hall.  Det er liveoverføring og sendingene blir ikke lagret. I de tilfellene hvor en eller flere spillere ikke har samtykket til streaming, vil skjermen gå i svart. Billetter til streaming kjøpes for hele dager på handballtv.com

Priser:

Kortbane 49,- per dag

Resterende kamper

Fredag : 90,-

Lørdag og søndag 129,- per dag.

Vi minner om personvernregler og at det ikke er lov å streame eller ta bilder uten samtykke. Vi ber innstendig om at alle respektere dette.

Billetter

Billetter til kampene må kjøpes i døren med appen TicketCo. Vi anbefaler alle å laste ned og opprette en profil på forhånd.  Billettene koster 40,- per kamp. Vi anbefaler at lagledere tar en aktiv rolle i å koordinere fordelingen av de 7 billettene laget får til hver kamp. På den måten unngår vi situasjoner i døren hvor foresatte som har kjørt spillere til hallen blir skuffet for at de ikke kommer inn. Det vil bli sluppet inn 7 tilskuere fra bortelag og 7 tilskuere fra hjemmelag til hver kamp. Det er viktig at billetten kjøpes i døren da det er billettvakten som vet om det fortsatt er ledige billetter til kampen. Appen viser dessverre ikke det og vil derfor kunne selge billetter selv om det er fullt i hallen. Vi ber om hjelp til å formidle dette til alle foresatte.

TicketCo klarer ikke å laste opp en og en kamp med begrensning på 7 + 7 billetter per kamp, og det ville blitt en for stor jobb å legge inn over 600 kamper med denne begrensningen manuelt. Derfor må billettene kjøpes i døren.

Smittevern 

Gjennom bruken av TicketCo sikrer vi kontaktinformasjon til alle tilskuere ved  en eventuell smittesporing.

Det er dessverre kun de spillerne som spiller kamp som kan oppholde seg i hallen, med unntak av toalettbesøk og en evt. rask tur i kiosken.

Hallene tømmes og garderober, benker og mål blir vasket mellom kampene. Lagene får tilgang til garderobe en kort periode etter kamp.

Trenere og lagledere inngår i det maksimale antallet hvert enkelt lag kan ha med, og må registreres i Profixio sammen med spillerne.

Lagene takker for kampen ved å stille seg opp og klappe eller hilse mot hverandre.

 

Det vil være en kiosk i alle hallene med et variert utvalg. Pastasalat, kaker, muffins, baguetter, wraps, frukt, is og drikke. Det vil være regulert tilgang til kiosken og det kan bli redusert tilgjengelig til tider pga. smittevern. Vi ber om forståelse for dette.

 

Profixio er åpnet ut i morgen, torsdag, slik at alle kan gjøre nødvendige endringer for sine lag.

Vi minner om at det fortsatt kan bli små endringer i kampoppsettet grunnet at lag trekker seg pga sykdom eller karantene.

Vi gleder oss til å se dere til helgen og til gode håndballopplevelser for store og små.

Håndballhilsen fra oss i Haslum cup 2021

Back To Top