skip to Main Content

Informasjon om Haslum Cup 2020

Vi planlegger fortsatt å gjennomføre Haslum Cup 2020 som normalt. Gjeldende retningslinjer fra myndighetene per 14. april gir foreløpig ingen indikasjon på at håndballcupen ikke kan avvikles.

Fortsatt er det fire måneder til Haslum Cup 2020 kastes i gang på Bekkestua i Bærum. Vi jobber for fullt med å planlegge og legge til rette for en fantastisk håndballhelg.

Etter at årets sesong ble brått avsluttet i begynnelsen av mars, og en lang rekke cuper dessverre har vært nødt til å avlyse, håper vi fortsatt å kunne gjennomføre som planlagt. I år blir det kanskje enda viktigere enn tidligere med en cup for å starte sesongen og igjen kunne møte håndballvenner fra hele landet. 

Vi følger nøye med på retningslinjer og signaler som gis fra myndighetene. Regjeringen har varslet at de innen 1. mai vil komme med retningslinjer for store kultur- og idrettsarrangementer for resten av sommeren. Når disse foreligger vil også vi naturligvis følge retningslinjene.

Inntil videre satser vi altså på at årets viktigste oppstartscup derfor går som planlagt. Ny informasjon kommer nye retningslinjer kommer. 

Husk, alle som melder seg på vil få refundert alle påmeldingsavgifter dersom vi likevel blir nødt til å avlyse cupen på et senere tidspunkt.

Back To Top