skip to Main Content

Bare få dager igjen

Nå er det bare noen få dager  igjen til Haslum Cup 2019, og vi gleder oss til at dere kommer til oss for en spennende og inspirerende håndballhelg. Under finner dere mer informasjon om helgen.

Profixio

Last ned Profixio appen. Her vil du ha oversikt over dine kamper. Det er viktig at du sjekker appen kontinuerlig da det alltid forekommer endringer under en cup.

Login: mailadresse og passord du brukte da du registrerte deg som dommer.

Dommerregninger

Dine dommerminutter skal godkjennes av sekretæriatet. Dette skrives på kampkortet. Det er ditt eget ansvar å få signatur for dette

Satser

Det betales dommergodtgjørelse etter følgende satser i 2019:

  • 9-12 år – kr 3,- per minutt
  • 13-18 år – kr 4,- per minutt

Bilgodtgjørelse

For dere som har bilgodtgjørelse må det registreres kilometer. Send mail til dommer@haslumcup.no for å få et skjema for dette.

Observasjon

Det vil være dommerobservatører på plass i noen av hallene. Om du har et sterkt ønske om en tilbakemelding så kontakt oss.

Overnatting

I år skal alle overnattende dommere ligge på Holtekilen Vandrerhjem. Les om, og finn veibeskrivelse her om Holtekilen her. https://hihostels.no/no/hostels/oslo-holtekilen

Innsjekk ved ankomst. 

Frokost

Det blir servert frokost på Holtekilen for de som bor der. 

Lunsj/ Middag

Lunch og middag serveres i Haslum klubbhus. Om du ikke har bil arrangeres transport i forhold til kampene dine. Om du ikke rekker å komme inn til klubbhuset kan du vise dommerbåndet ditt og få servering i kiosken.

Gratis pizza-buffet på Egon!!

Egon på Bekkestua inviterer alle dommere under turneringen til gratis pizza-buffet! Alle dommere får i tillegg en lunchbong som kan brukes på Egon Sandvika eller Egon Bekkestua.

Dommerforedrag lørdag

Dommerforedrag av Neda Rahimizadeh og Rubicca Nagalingam, som er to unge, lovende dommere fra Vestli (Region Øst) og er tatt ut i prosjekt elite som NHF dommere. Nærmere info kommer!

Dommer-chill

I år er vi så heldige å ha eget dommer-rom i Haslumhallen. Hele peisestuen er forbeholdt dommere. Her kan du slappe av mellom kampene, og bli kjent med andre dommere:) 

Transport

For overnattende dommere blir det arrangert transport på morgenen ut til de ulike hallene. Oppsett sendes på mail når kampoppsettet er klart.

Eventuell transport mellom hallene arrangeres etter kampoppsett. Hver enkelt hallansvarlig vil ha informasjon om tider. 

Det nærmer seg avkast, og informasjon kommer fortløpende på mail. Om du ikke mottar mailer fra oss, så send en melding til  dommerkoordinator

Ikke nøl med å kontakte oss om det er noe du lurer på!

Parkeringbevis

Dere får parkeringsbevis bed innsjekk

Back To Top